Hudpleie, massasje og aromaterapi – unn deg litt velvære!

Hudpleie, massasje og aromaterapi – unn deg litt velvære!

Som hudpleiekunde hos oss blir du tatt godt vare på. Våre Cidesco-sertifiserte hudpleiere har bred kunnskap om hudens normale utseende og funksjoner, og tilsvarende kunnskap om unormale tilstander. Vi hjelper deg derfor gjerne med å gjenopprette hudens naturlige balanse og glød. Hos oss vil du få riktig behandling og anbefalt gode produkter for akkurat din hud, samtidig med at du får en avkoblende opplevelse av velvære.

Aromaterapi er en dyptvirkende og velgjørende massasje med baseolje tilsatt utvalgte eteriske oljer. Selve massasjen har mange av de samme elementene som klassisk massasje og vi jobber aktivt med hud, vev og muskler. En aromaterapibehandling skal kjennes godt og gjøre godt, men den skal ikke være smertefull og vond, selv om vi jobber i dybden med muskelspenninger og stramt vev. De eteriske oljene gjør massasjen unik og velges ut i fra behov og blandes inn i vegetabilske oljer. De eteriske oljene blir valgt ut for å gi kroppen den støtten den trenger der og da.