Velkommen til hjemmesiden vår!

Velkommen til hjemmesiden vår!

HEIMDAL HUD OG FOTKLINIKK er spesialister på hud og fot.

Vi tilbyr fotterapi, stell av hud og negler på føttene, konsultasjon ved diffuse fotsmerter, hudpleie, aromaterapi, massasje, hårfjerning, farging og forming av vipper og bryn, manicure, og shellac. Du kan lese mer om våre behandlinger i menyfeltet.

Klinikken ble etablert av Hanne Brandtzæg i 2007. I nåværende lokaler har vi holdt til siden 2013, og er svært godt etablert på Heimdal med kunder fra hele Trøndelag.

Vi tilstreber at du som kunde skal være 100% fornøyd med våre tjenester, og vi strekker oss langt for å møte dine forventninger. Derfor er faglig dyktighet, yrkesstolthet, medmenneskelighet og personlig og yrkesfaglig integritet svært viktig for oss. Vi er stolt, takknemlig og ydmyk for at nettopp du velger oss!

Klinikken har i dag tre store og oppgraderte behandlingsrom. I tillegg består klinikken av et romslig inngangsparti, et innbydende butikklokale med behagelige møbler i venteareal, og en tilbaketrukken resepsjon.

I tillegg til våre ulike behandlinger tilbyr vi også et rikt sortiment av produkter og varer, og vi fører bare merker av høyeste kvalitet. Vi har et forholdsvis stort lager, men kan i tillegg foreta spesialbestillinger med kort leveringstid for våre kunder. I menyfeltet kan du lese mer om våre produktmerker.

Velkommen innom!

Hilsen oss på Heimdal Hud og Fotklinikk AS

Velkommen til hjemmesiden vår

Hei og velkommen til vår nye hjemmeside. Vårt håp er at denne siden er såpass informativ, brukervennlig og inspirerende at du får lyst til å stikke innom oss.

Heimdal hud og fotklinikk AS tilbyr behandlinger innfor fagfeltene hud- og kroppspleie, og fotterapi, og ble etablert av Hanne Brandtzæg i 2007. I nåværende lokaler har vi holdt til siden 2013.

Klinikken har tre behandlingsrom, der ett er forbeholdt massasje, hud- og kroppspleie og to er forbeholdt fotterapi. I tillegg består klinikken av et romslig inngangsparti, innbydende butikklokale med behagelige møbler i venteareal, og en tilbaketrukken resepsjon. De tre kabinettene har egne dører ut til butikken.

I tillegg til behandlinger tilbyr vi et rikt sortiment av ulike produkter til hud, kropp og fotpleie. I menyfeltet kan du lese mer om dette.

Velkommen innom!

Hilsen oss på Heimdal Hud og Fotklinikk AS