Om oss

Fasaden ut mot Ringvålvegen

Heimdal hud og fotklinikk ligger midt i Heimdal sentrum, med adresse Ringvålvegen 6, omtrent en mil sør for Trondheim sentrum

Klinikken ble etablert av Hanne Brandtzæg i 2007, og har holdt til i nåværende lokaler siden 2013. Klinikken har tre behandlingsrom, der ett er forbeholdt massasje, hud- og kroppspleie og to rom for fotbehandlinger. I tillegg består klinikken av et romslig inngangsparti, innbydende butikklokale med behagelige møbler i venteareal, og en tilbaketrukken resepsjon. De tre kabinettene har egne dører ut til butikken.

Butikken

Hud, kropp- & ansiktspleie

Fotterapi

Klinikken har i dag tre meget dyktige ansatte.

Hanne Brandtzæg, Hudterapeut og Autorisert Fotterapeut

Hanne er daglig leder og autorisert fotterapeut med fordypning i i diabetesfoten fra høgskolen i Oslo og Akershus. Hun er også utdannet hudterapeut med eksamen fra International Committee of Aesthetics and Cosmetology (Cidesco). Hanne har over 20års erfaring i yrket, fra både Trondheim, Oslo, New York og London, og har i tillegg vært lokalleder i Norges Fotterapeutforbund. Hun har dessuten ved flere anledninger holdt foredrag i regi NFF på sykdomsrelaterte fotproblemer. Hanne har med sin varme personlighet og sin faglige ekspertise etablert en kvalitetsklinikk på Heimdal med svært mange faste og meget godt fornøyde kunder.

Ann Kristin, Hud- og Spaterapeut.

Ann Kristin er en meget dyktig og erfaren hud- og spaterapeut med eksamen fra International Committee of Aesthetics and Cosmetology (Cidesco), og har vært ansatt ved klinikken siden 2014. Med sin varme og imøtekommende personlighet, i tillegg til faglige dyktighet og blikk for detaljer, har hun i dag veldig mange faste, fornøyde og lojale kunder.

Arild Overvik, Autorisert Fotterapeut.

Arild er autorisert fotterapeut, og begynte å jobbe ved Heimdal Hud og Fotklinikk høsten 2020. Med sin varierte yrkesbakgrunn er Arild en ressurs for klinikken på mange måter, og er som fotterapeut særlig opptatt av biomekanikk. Arild har alltid et smil på lur, har allerede etablert seg godt i klinikken, og har mange faste og fornøyde kunder.

Marlene Elda, Hudterapeut og Fotterapistudent.

Marlene er utdannet hudterapeut, og studerer nå på siste året mot å bli autorisert fotterapeut. Hun begynte å jobbe ved Heimdal Hud og Fotklinikk høsten 2021.