Om oss

Fasaden ut mot Ringvålvegen

Heimdal hud og fotklinikk ligger midt i Heimdal sentrum, med adresse Ringvålvegen 6, omtrent en mil sør for Trondheim sentrum

Klinikken ble etablert av Hanne Brandtzæg i 2007, og har holdt til i nåværende lokaler siden 2013. Klinikken har tre behandlingsrom, der ett er forbeholdt massasje, hud- og kroppspleie og to rom for fotbehandlinger. I tillegg består klinikken av et romslig inngangsparti, innbydende butikklokale med behagelige møbler i venteareal, og en tilbaketrukken resepsjon. De tre kabinettene har egne dører ut til butikken.

Butikken

Hud & kroppspleie

Fotbehandling

Klinikken har i dag fire meget dyktige ansatte.

Hanne Brandtzæg er daglig leder og autorisert fotterapeut med fordypning i i diabetesfoten fra høgskolen i Oslo og Akershus. Hun er også utdannet hudterapeut med eksamen fra International Committee of Aesthetics and Cosmetology (Cidesco). Hanne har over 20års erfaring i yrket, fra både Trondheim, Oslo, New York og London, og har i tillegg vært lokalleder i Norges Fotterapeutforbund. Hun har dessuten ved flere anledninger holdt foredrag i regi NFF på sykdomsrelaterte fotproblemer. Hanne har med sin varme personlighet og sin faglige ekspertise etablert en kvalitetsklinikk på Heimdal med svært mange faste og meget godt fornøyde kunder.

Ann Kristin en meget dyktig og erfaren hud- og spaterapeut med eksamen fra International Committee of Aesthetics and Cosmetology (Cidesco), og har vært ansatt ved klinikken siden 2014. Med sin varme og imøtekommende personlighet, i tillegg til faglige dyktighet, har hun i dag veldig mange faste, fornøyde og lojale kunder.

Mona har fullført fotterapi-utdanningen og mangler kun en eksamen (av 8) før hun vil inneha tittelen autorisert fotterapeut. Hun begynte ved klinikken høsten 2019 etter å ha jobbet flere år i skobutikk, en erfaring hun tar med seg inn i yrket da svært mange fotproblemer er skorelaterte. Mona er svært dyktig, har en varm og imøtekommende personlighet, og får kundene til å slappe av og nyte behandlingen. Hun har mange faste og fornøyde kunder.

Arild er for tiden under utdanning til å bli autorisert fotterapeut, og begynte ved Heimdal Hud og Fotklinikk høsten 2020. Med sin varierte yrkesbakgrunn er Arild en ressurs for klinikken på mange måter, og er særlig opptatt av fotproblemer knyttet til fotens biomekanikk, altså dens knokler og ledd og ulike feilstillinger. Arild har alltid et smil på lur, har allerede etablert seg godt i klinikken, og har mange faste og fornøyde kunder.