Hudpleie

Som hudpleiekunde hos oss blir du tatt godt vare på. Våre Cidesco-sertifiserte hudpleiere har bred kunnskap om hudens normale utseende og funksjoner, og tilsvarende kunnskap om unormale tilstander. Vi hjelper deg derfor gjerne med å gjenopprette hudens naturlige balanse og glød. Hos oss vil du få riktig behandling, anbefalt gode produkter for din hud, og en opplevelse av avkobling og velvære.

Hudpleie

Ansiktsbehandling
30 minutter

Bestill

Ansiktsbehandling
60 minutter

Bestill

Ansiktsbehandling DeLux
90 minutter

Inkluderer 20 min rygg & nakkemassasje

Bestill

Faceprint

Matis-behandling 90 minutter med spesialmasker

Bestill

Pensling m/fruktsyrer
30 minutter

Pensling med AHA-syrer. Vi anbefaler gjerne en kur på 6 behandlinger

Bestill

Dyprens rygg
45 minutter

Peeling og evt. utklemming av talg. Avsluttes med en god rygg/nakke massasje

Bestill

Make-up veiledning 30minutter

Vi hjelper deg med å finne dine farger,

Bestill
Hudpleie, massasje og aromaterapi – unn deg litt velvære!

Hudpleie, massasje og aromaterapi – unn deg litt velvære!

Som hudpleiekunde hos oss blir du tatt godt vare på. Våre Cidesco-sertifiserte hudpleiere har bred kunnskap om hudens normale utseende og funksjoner, og tilsvarende kunnskap om unormale tilstander. Vi hjelper deg derfor gjerne med å gjenopprette hudens naturlige balanse og glød. Hos oss vil du få riktig behandling og anbefalt gode produkter for akkurat din hud, samtidig med at du får en avkoblende opplevelse av velvære.

Aromaterapi er en dyptvirkende og velgjørende massasje med baseolje tilsatt utvalgte eteriske oljer. Selve massasjen har mange av de samme elementene som klassisk massasje og vi jobber aktivt med hud, vev og muskler. En aromaterapibehandling skal kjennes godt og gjøre godt, men den skal ikke være smertefull og vond, selv om vi jobber i dybden med muskelspenninger og stramt vev. De eteriske oljene gjør massasjen unik og velges ut i fra behov og blandes inn i vegetabilske oljer. De eteriske oljene blir valgt ut for å gi kroppen den støtten den trenger der og da.