Matis

Matis – din hudpleiespesialist

Matis er en komplett, plantebasert hudpleieserie med nydelige ansikts- og kropps-pleieprodukter av aller høyeste kvalitet. Serien fremstår i dag som en profesjonell og anerkjent merkevare i hele verden, og har bidratt sterkt med sin ekspertise i kosmetikkbransjen. Produktene, protokollene, metodene og teknikkene utgjør til sammen unike behandlinger med mange variasjonsmuligheter tilpasset individuelle ønsker og behov.

Matis legger vekt på profesjonell dialog og veiledning for å oppnå optimale resultater, og å innfri forventninger knyttet til resultater og velvære.

Besøk Matis nettside

Naturlige produkter

Produktene er basert på det beste naturen har å by på, som planteekstrakter, planteoljer, aromaterapi, alger og vitaminer. Produktene er dessuten multiaktive, det vil si at det er mange ulike aktive ingredienser og effekter i ett og samme produkt. Samtidig legges det vekt på delikate plantedufter og behagelige konsistenser.

Matis «The best of Science and Technique»

Filosofien: Matis satser på en kontinuerlig utvikling av nye innovasjoner, og omfatter 12 profesjonelle produktlinjer for salg. Serien tilbyr dermed produkter for alle hudtyper og aldre, til både ansikt og kropp.

Matis benytter seg av avansert planteteknologi, hvor deres laboratorium er blant de ledende i verden. Planteteknologi går i korthet ut på at plantestoffer bearbeides på en naturlig måte ved hjelp av avanserte laboratorieteknikker. På denne måten utvikles enda mer aktive ingredienser som fortsatt er naturlige. Dette gjør Matis’ produkter meget effektive, samtidig som de er svært milde og med minimal risiko for allergiske reaksjoner.