Fotterapi

Våre fotterapeuter hjelper deg gjerne med å behandle og forebygge ulike fotproblemer, som for eksempel hard eller sprukken hud, vorter, liktorner og inngrodde negler. I tillegg har vi kunnskap om og kan behandle og forebygge ulike fotlidelser i forbindelse med sykdom, som diabetes, revmatisk sykdom, psoriasis eller hjerte- og karsykdom. Opplever du andre typer smerter når du går eller står, eller kjenner på ubehag i bena og fotens muskler, sener, eller knokler og ledd, så har vi kunnskap til å kunne hjelpe deg.

En av de viktigste oppgavene til våre fotterapeuter er å finne årsaken til ulike problemer og lidelser i føttene og bena. Når årsaken er kartlagt er det lettere å foreskrive riktig behandling, hvilket øker sannsynligheten for et varig og godt resultat. Ved behov samarbeider vi også med annet helsepersonell.

Får føttene dine den oppmerksomhet de fortjener? Friske føtter er nødvendig for å leve et aktivt liv. Likevel viser undersøkelser at over halvparten av alle eldre har smerter i føttene, og at svært mange unge sliter med belastningssmerter som kan skyldes feilstillinger i knokler og ledd. Fotproblemer er vanlig og mange oppfatter det som en naturlig del av livet, både som ung og eldre. Slik behøver det ikke være – la våre fotterapeuter hjelpe deg til å bli smertefri!

Fotbehandlinger

Standard Fotterapi
60min

Terapeutisk behandling av hud og negler, inkl. fotbad og massasje av føttene


Kr 899

Bestill

Standard Fotterapi Pluss
90 min

Standard fotterapi + peeling og drenerende/sirkulasjonsøkende massasje av fot og legg


Kr 1399

Bestill

Konsultasjon ved muskel- og skjelettplager
30 min

Terapeutisk konsultasjon ved diffuse smerter i fotens muskler og skjelett. NB! ta med de skoene som brukes oftest og/eller fører til plager.
Kr 599

Bestill

Fotterapi Punktbehandling
30 min

Lokal terapeutisk behandling av spesifikt fotproblem, som inngrodd negl, liktorn, fotvorter, etc.


Fra kr 599

Bestill

Klipp og stell av negler
30 min

Enkel klipp og stell av negler og neglebånd.

Kr 599

Bestill

Fot og legg pluss
30 min

Peeling, fotbad og drenerende / sirkulasjonsøkende massasje av fot og legg

Kr 599

Bestill

Fotterapi av student (Marlene)
60min

Utføres av vår sisteårs fotterapistudent Marlene

Kr 650

Bestill