Fotterapi – ta vare på føttene dine!

Fotterapi – ta vare på føttene dine!

Får føttene dine den oppmerksomhet de fortjener? Friske føtter er nødvendig for å leve et aktivt liv. Likevel viser undersøkelser at over halvparten av alle eldre har smerter i føttene, og at svært mange unge sliter med belastningssmerter som kan skyldes feilstillinger i knokler og ledd. Fotproblemer er vanlig og mange oppfatter det som en naturlig del av livet, både som ung og eldre. Slik behøver det ikke være!

Fotterapeuter er autorisert helsepersonell. Vi hjelper deg gjerne med å behandle og forebygge ulike fotproblemer, som for eksempel hard eller sprukken hud, vorter, liktorner og inngrodde negler. I tillegg har vi kunnskap om og kan behandle og forebygge ulike fotlidelser i forbindelse med sykdom, som diabetes, revmatisk sykdom, psoriasis eller hjerte- og karsykdom. Opplever du andre typer smerter i føttene, eller kjenner på ubehag i muskler, sener, eller knokler og ledd, så har vi kunnskap til å kunne hjelpe deg.